Om oss

OM OSS

Företaget

Idag har TJF Måleri en gedigen kundportfölj och har ansvarat för ytskiktsproduktionen i många projekt, såväl små som stora. TJF har mycket nära samarbete med flera stora husleverantörer, såsom Borohus, Västkuststugan, med flera, samt fastighetsförvaltare och bostadsrättföreningar. Inget arbete är för stort eller för litet för TJF Måleri oavsett om det gäller en privatbostad eller ett helt område med byggnader. 

Koncernen

TJF Måleri AB ingår i Cyntus AB-koncernen där  även syskonbolagen TJF Entreprenad, Exterium Uterum & Entreprenad AB, TJF Ställningar AB, TJF Mark & Grund AB, Isotectum Tak AB och Gröna Bygget i Sverige AB ingår. Koncernen är i dag till huvuddelen ett familjeföretag där många familjemedlemmar finns representerade på olika poster, men vi är även en utvidgad familj som alla medarbetare är och känner sig delaktiga i. Omsättningen i bolagssfären är idag närmare 200 miljoner.

kunden i foKus

Vi fokuserar på att ge våra uppdragsgivare den bästa servicen

Vi startade det här företaget för att vi älskar det vi gör!

Vi ska alltid leverera högsta möjliga kvalitet och möta varje tänkbart krav från våra kunder.

Med erfarenheten och engagemanget från varje medarbetare gör vi alltid kunden nöjd och levererar ett bättre resultat av det utförda arbetet.ska

Vårt team

Erfarna och skickliga hantverkare

Vårt företag består av vänliga, erfarna och mycket skickliga hantverkare.

Vi arbetar så effektivt som möjligt enligt de mest krävande standarderna och med de senaste teknikerna.