Varför oss

vi överträffar förväntningar

Därför!

TJF Måleri AB har som fokus att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet. Vårt främsta mål är att du som kund ska vara nöjd och är inte du nöjd är inte vi det. Vi stävar alltid att överträffa uppdragsgivarnas förväntningar, oavsett om vi målar en list eller ett helt hus.

När TJF Måleri bär ansvaret för ett ytskiktsprojekt, och allt omkringliggande arbete, innebär det att vi tar helhetsansvar för allt, från första idé till slutbesiktning. 

Genom att vara lyhörda och ge relevanta råd uppfyller vi vårt uppdrag: att ge våra kunder vad de vill ha. Vi ser det som vår plikt, helt enkelt. Sedan är det ju både intressant och stimulerande att sätta färg på tillvaron oavsett om det gäller ett hem eller en arbetsplats. 

UPPLEV SKILLNADEN

Hur?

Vi ska vara det självklara valet vid varje ytskiktsprojekt och en trygg samarbetspartner.

Med vår gedigna bakgrund, kompetens och erfarenhet ser vi till att överträffa alla förväntningar från idé till gediget resultat.

Varmt välkommen!

Kvalitet och kontroll

Såhär!

 

Vi som arbetar med våra kunders projekt har en gedigna utbildningar och många års arbetslivserfarenheter samt innehar en mängd olika behörigheter såsom certifiering för våtrum. 

Många års erfarenhet av yrket ger givetvis en arbetsstolthet i det vi gör.  Vi utför alltid våra jobb fackmannamässigt och följer standarder som ABS 09, med flera. Samtliga anställda har ID06 för allas säkerhet och regelefterlevnad.